Tagines & Couscous Delicious Recipes for Moroccan One-Pot Cooking
Название: Tagines & Couscous Delicious Recipes for Moroccan One-Pot Cooking
Автор: Ghillie Basan
Издательство: Ryland Peters & Small
Год: 2010
ISBN-10: 1845979478
Язык: британский
Формат: pdf
Размер: 12,8 mb
Страниц: 144
Tagines are the rich and aromatic casseroles that form the basis of traditional Moroccan cooking. These hearty one-pot meals, flavoured with fragrant spices, are cooked and served from an elegant, specially designed cooking vessel, also called a tagine. In Ghillie Basan's collection of deliciously authentic recipes you will find some of the best-loved classics of the Moroccan kitchen, such as the sumptuous Lamb Tagine with Dates, Almonds and Pistachios, and the tangy Chicken Tagine with Preserved Lemon, Green Olives and Thyme. Also included in this collection are less traditional but equally delicious recipes for beef and fish - try Beef Tagine with Sweet Potatoes, Peas and Ginger or a tagine of Monkfish, Potatoes, Tomatoes and Black Olives. Hearty vegetable tagines include Baby Aubergine with Coriander and Mint, and Butternut Squash, Shallots, Sultanas and Almonds. Recipes for variations on couscous, the classic accompaniment to tagines, are also given plus plenty of ideas for fresh-tasting salads and vegetable side dishes to serve as part of your Moroccan-style feast. This title includes superb location photography plus fascinating essays on culinary traditions.
Featuring over 50 foolproof recipes, this book is the perfect introduction to the fabulous cuisine fo Morocco.
Beautiful location photography by Martin Brigdale and Peter Cassidy.
Перевод инструкции от Google
Тажинов являются богатые и ароматические запеканки, которые сформировывают базу традиционной марокканской кухни. Эти сытные один горшок блюда, приправленные ароматными приправами, приготовленные и служил с роскошной, умышленно разработанной для приготовления еды судна, также именуемый Tagine. В коллекции Ghillie Басан о очень аутентичных рецептов вы отыщите некие из самых любимых классиков марокканской кухни, такие как великолепный Lamb Tagine с Даты, миндаль и фисташки, и острый куриный Tagine с сохранением лимоном, оливками и тимьяном. Кроме того, в данной коллекции являются наименее традиционные, но не наименее аппетитные рецепты для говядины и рыбы - пробуйте говядины Tagine с сладостный картофель, горох и имбирь либо Tagine из морского черта, картофель, помидоры и оливки. Наваристые овощные тажинов включают Детская Aubergine с кориандром и мятой, и Ореха Сквош, лук-шалот, изюм и миндаль. Рецепты для разновидностей на кус-кус, классический аккомпанемент к тажинов, также приведены плюс много идей для новейших дегустации салатов и овощей гарниров, чтоб служить как часть вашего марокканском стиле праздничка. Это заглавие включает в себя отличное размещение фото плюс занимательные наброски о кулинарных традициях.
скачать с Dfiles.ru
скачать с Turbobit.net
скачать с Rusfolder.com
Название: Tagines