Substituting Ingredients: The A to Z Kitchen Reference
Навигация: Женскими глазами » Эзотерика » Substituting Ingredients: The A to Z Kitchen Reference

Substituting Ingredients: The A to Z Kitchen Reference

Substituting Ingredients: The A to Z Kitchen Reference
Substituting Ingredients: The A to Z Kitchen Reference

Название:Substituting Ingredients: The A to Z Kitchen Reference
Автор:Becky Sue Epstein
Издательство:SourceBooks
Год:2010
ISBN10:1402239246
Язык:английский
Формат:pdf
Размер:1,8 mb
Страниц:208
Everyone has been in this predicament: you're at home, with no time(or desire)for a trip to the store-but the recipe you're using calls for an ingredient you don't happen to have on hand. With this book, you'll have a solution: substitute. In Substituting Ingredients, author Becky Sue Epstein has collected more than 1,000 easy-to-find, healthy, and cheap substitutions.
You'll find:
Substitutions for difficult to find items and common items you may not have on hand
Green, nontoxic household cleaner solutions
Less expensive ingredient options
The best ways to measure fruits and vegetables for recipes
Simple recipes for condiments, sauces, marinades, and spice mixtures
Strategies to remedy too much or too little of an ingredient

Перевод инструкции от Google

скачать с Depositefiles

скачать с TurboBit.net

Название:Substituting Ingredients: The A to Z Kitchen Reference Автор:Becky Sue Epstein Издательство:SourceBooks Год:2010 ISBN10:1402239246 Язык:английский Формат:pdf Размер:1,8 mb Страниц:208 Everyone has been in this predicament: you're at home, with no time(or desire)for a trip to the store-but the recipe you're using calls for an ingredient you don't happen to have on hand. With this book, you'll have a solution: substitute. In Substituting Ingredients, author Becky Sue Epstein has collected more than 1,000 easy-to-find, healthy, and cheap substitutions. You'll find: Substitutions for difficult to find items and common items you may not have on hand Green, nontoxic household cleaner solutions Less expensive ingredient options The best ways to measure fruits and vegetables for recipes Simple recipes for condiments, sauces, marinades, and spice mixtures Strategies to remedy too much or too little of an ingredient Перевод инструкции от GoogleВсе были в этом затруднительном положении: вы дома, не имея медли(либо желания)для поездки в магазин-но рецепт, который вы используете призывы к ингредиента вы не посчастливилось иметь под рукою. С поддержкою данной книжки, вы будете иметь решение: заменить. В Подставляя Ингредиенты, создатель Бекки Сью Эпштейн собрал наиболее 1000 просто отыскать, здоровые, и дешевенькие подмены. Вы отыщите: Замены для тяжело отыскать элементы и общие элементы, которые вы не сможете иметь под рукою Зеленые, нетоксичен бытовой очиститель решения Менее дорогие варианты ингредиент Лучшие методы измерения плоды и овощные культуры для рецептов Простые рецепты для приправ, соусов, маринадов и пряных смесей Стратегии для исправления очень много либо очень малюсенько ингредиента скачать с Depositefiles скачать с TurboBit.net

Похожие статьи

Оставить комментарий

ВАША РЕКЛАМА


ДОБАВИТЬ БАННЕР
  «Прикоснись к тайнам настоящего и будущего,а также лечение народными способами и не традиционной медициной и многое полезное для вашего благополучия...»