The Pickled Pantry: From Apples to Zucchini, 150 Recipes for Pickles, Relishes, Chutneys & More
Название: The Pickled Pantry: From Apples to Zucchini, 150 Recipes for Pickles, Relishes, Chutneys & More
Автор: Andrea Chesman
Издательство: Storey Publishing, LLC
Год: 2012
ISBN-10: 9781603425629
Язык: британский
Формат: pdf
Размер: 52,8 mb
Страниц: 304
Half-Sour Dill Pickles. Salt-Cured Dilly Beans. Sauerkraut. Kimchi. Classic Hot Sauce. Cortido with Cilantro. Rosemary Onion Confit. Italian Tomato Relish. Chow Chow. Korean-Style Pickled Garlic. With Andrea Chesman's expert guidance, you'll love making these and dozens of other fresh, contemporary recipes for pickling everything from apples to zucchini. Beginners will welcome the simple, low-fuss methods and thorough coverage of pickling basics, including fermenting, and dedicated home canners will love the large-batch recipes and the stunning variety of flavors.
Перевод инструкции от Google
Half-кислый Укроп Соленья. Соль-Обработанная Дилли фасоль. Квашеная капуста. Кимчи. Классический Hot Sauce. Cortido с кинзой. Розмари Лук Конфи. Итальянский томатный Приправы. Чау-чау. Корейский стиль маринованный чеснок. С управлением профессионала Андреа Chesman, вы будете обожать делать эти и 10-ки иных новых, идущих в ногу со временем рецептов для маринования все из яблок с кабачками. Начинающие будут приветствовать обыкновенные способы, не требующие суеты и тщательное покрытие основам травильных, в том числе брожения, и особые дома canners будут обожать великий партии рецепты и изумляющее обилие вкусов.
скачать с Dfiles.ru
скачать с Rusfolder.com
скачать с Turbobit.net
Название: The Pickled Pantry: From Apples to Zucchini, 150 Recipes for Pickles, Relishes, Chutneys