Crumb: A Baking Book
Навигация: Женскими глазами » Эзотерика » Crumb: A Baking Book

Crumb: A Baking Book

Crumb: A Baking Book
Crumb: A Baking Book

Название: Crumb: A Baking Book
Автор: Ruby Tandoh
Издательство: Ten Speed Press
Год: 2015
ISBN-10: 1607748363
Язык: британский
Формат: epub
Размер: 174 mb
Страниц: 336
A baking cookbook from the young and talented Ruby Tandoh, with a focus on charming, flavorful, and practical dishes that celebrate the pleasure of casual baking.
Crumb's explanatory and evocative prose promotes everyday baking without sacrificing the joy of the craft, defying the style of both showy, highly decorated baking as well as the dry, informative tone of "serious" baking books. A delight to read as well as to bake from, recipes like Sweet Potato Doughnuts, Pecan and Rosemary Tartlets, Raspberry Whisky Pavlova, and Blood Orange Polenta Cake are interspersed with the virtues of different types of apples, a reminiscence about Belgian buns, and a passage on the need to knead. Covering a range of baking projects from sweet to savory, chapters include cakes, cookies, bread, pastries, pies, tarts, and more

Перевод инструкции от Google



скачать с Dfiles.ru

скачать с Rusfolder.com

скачать с Turbobit.net

Название: Crumb: A Baking Book Автор: Ruby Tandoh Издательство: Ten Speed Press Год: 2015 ISBN-10: 1607748363 Язык: британский Формат: epub Размер: 174 mb Страниц: 336 A baking cookbook from the young and talented Ruby Tandoh, with a focus on charming, flavorful, and practical dishes that celebrate the pleasure of casual baking. Crumb's explanatory and evocative prose promotes everyday baking without sacrificing the joy of the craft, defying the style of both showy, highly decorated baking as well as the dry, informative tone of "serious" baking books. A delight to read as well as to bake from, recipes like Sweet Potato Doughnuts, Pecan and Rosemary Tartlets, Raspberry Whisky Pavlova, and Blood Orange Polenta Cake are interspersed with the virtues of different types of apples, a reminiscence about Belgian buns, and a passage on the need to knead. Covering a range of baking projects from sweet to savory, chapters include cakes, cookies, bread, pastries, pies, tarts, and more Перевод инструкции от Google Выпечка кулинарной от юного и профессионального Руби Tandoh, с упором на прелестных, ароматные и практических блюд, которые торжествуют наслаждение случайного выпечки. Пояснительная и воспоминания проза Крошка содействует росту ежедневную выпечку, не жертвуя удовлетворенность ремесла, вопреки стиль как красивый, богато украшены выпечки, также сухой, информативный тон "серьезных" выпечки книжек.Наслаждение читать, также выпечь из, рецепты, как сладостный картофель пончики, пекан и розмарина тарталетки, Малина Виски Павлова, и Кровь Оранжевый Полента тортик перемежаются с плюсами разных типов яблок, воспоминание о бельгийских булочки, и переход на необходимости месить. Охватывающих широкий круг выпечки проектов из сладостно чабер, главы включают тортики, печенье, хлеб, пирожные, пироги, пироги, и больше скачать с Dfiles.ru скачать с Rusfolder.com скачать с Turbobit.net

Похожие статьи

Оставить комментарий

ВАША РЕКЛАМА


ДОБАВИТЬ БАННЕР
  «Прикоснись к тайнам настоящего и будущего,а также лечение народными способами и не традиционной медициной и многое полезное для вашего благополучия...»