The French Baker – Authentic French cakes, pastries, tarts and breads to make at home
Навигация: Женскими глазами » Эзотерика » The French Baker – Authentic French cakes, pastries, tarts and breads to make at home

The French Baker – Authentic French cakes, pastries, tarts and breads to make at home

The French Baker – Authentic French cakes, pastries, tarts and breads to make at home
The French Baker – Authentic French cakes, pastries, tarts and breads to make at home

Название: The French Baker – Authentic French cakes, pastries, tarts and breads to make at home
Автор: Jean Michel Raynaud
Издательство: Murdoch Books
Год: 22015
ISBN: 9781925267082
Язык: британский
Формат: pdf
Размер: 18,06 mb
Страниц: 272
From a master patissier comes an inspirational—and equally practical and achievable—guide to delicious French-style baking in the home kitchen. The French Baker features 95 recipes accompanied by beautifully shots and styled images; the more complex and technical baked items are supported by step-by-step photography and further hints and tips.
ОБ АВТОРЕ
Jean Michel Raynaud is head patissier of Sydney's Renaissance Patisserie and Baroque restaurant. He began his career under the tutelage of master patissier Robert Schicchi in Marseilles in France and was a head pastry chef by the age of 20. After settling in Australia he specialised in the exclusive wedding cake market as head chef of Sweet Art and Planet Cake in Sydney. Jean Michel has appeared on television, written for magazines and contributed recipes to several books.

Перевод инструкции от Google


скачать с Dfiles.ru

скачать с Turbobit.net

скачать с Rusfolder.com

Название: The French Baker – Authentic French cakes, pastries, tarts and breads to make at home Автор: Jean Michel Raynaud Издательство: Murdoch Books Год: 22015 ISBN: 9781925267082 Язык: британский Формат: pdf Размер: 18,06 mb Страниц: 272 From a master patissier comes an inspirational—and equally practical and achievable—guide to delicious French-style baking in the home kitchen. The French Baker features 95 recipes accompanied by beautifully shots and styled images; the more complex and technical baked items are supported by step-by-step photography and further hints and tips. ОБ АВТОРЕ Jean Michel Raynaud is head patissier of Sydney's Renaissance Patisserie and Baroque restaurant. He began his career under the tutelage of master patissier Robert Schicchi in Marseilles in France and was a head pastry chef by the age of 20. After settling in Australia he specialised in the exclusive wedding cake market as head chef of Sweet Art and Planet Cake in Sydney. Jean Michel has appeared on television, written for magazines and contributed recipes to several books. Перевод инструкции от Google С мастер-кулинар следует вдохновляющие-и идиентично практические и достижимые-путеводитель по аппетитной французском стиле выпечки в семейней кухне.Французский Бейкер имеет 95 рецептов в сопровождении благовидно выстрелов и стилизованных изображений; наиболее трудные и технические выпечку поддерживаются шаг за шагом фото и последующих советы и подсказки. ОБ АВТОРЕ Жан-Мишель Рейно является главой Patissier ресторана Ренессанс кондитерской и барокко Сиднея. Он начал свою карьеру под управлением профессионалы Ptissier Роберт Скикки в Марселе во Франции и был управляющий кондитером к возрасту 20. После урегулирования в Австралии, он специализировался в эксклюзивном базаре свадебный тортик, как шеф-повар сладостного искусства и планеты тортик в Сидней. Жан-Мишель возникла на телевидении, написал для журналов и содействовали рецепты нескольких книжек. скачать с Dfiles.ru скачать с Turbobit.net скачать с Rusfolder.com

Похожие статьи

Оставить комментарий

ВАША РЕКЛАМА


ДОБАВИТЬ БАННЕР
  «Прикоснись к тайнам настоящего и будущего,а также лечение народными способами и не традиционной медициной и многое полезное для вашего благополучия...»