The Canning Kitchen: 101 Simple Small Batch Recipes
Навигация: Женскими глазами » Эзотерика » The Canning Kitchen: 101 Simple Small Batch Recipes

The Canning Kitchen: 101 Simple Small Batch Recipes

The Canning Kitchen: 101 Simple Small Batch Recipes
The Canning Kitchen: 101 Simple Small Batch Recipes

Название: The Canning Kitchen: 101 Simple Small Batch Recipes
Автор: Amy Bronee
Издательство: Penguin Canada
Год: 2015
ISBN-10: 0143191314
Язык: британский
Формат: pdf
Размер: 9,2 mb
Страниц: 256
A modern take on a beloved tradition
The Canning Kitchen blends the traditions of home preserving with the tastes of the modern home cook with 101 simple, small batch recipes and vivid photography. Fill jars with canning classics such as Strawberry Rhubarb Jam and Crunchy Dill Pickles, and discover new classics like Salted Caramel Pear Butter, Bing Cherry Barbecue Sauce, and Sweet Thai Chili Chutney. With fresh ideas for every season, you’ll want to keep your canning pot handy year-round to make delicious jams, jellies, marmalades, pickles, relishes, chutneys, sweet and savory sauces, and jars of homemade pantry favourites.
In addition to year-round recipes, The Canning Kitchen includes all the basics you’ll need to get started. Boost your canning confidence with straight-forward answers to common preserving questions and find out about the canning tools you need, many of which you may already have in your kitchen. Get tips on choosing seasonal ingredients and fresh ideas on how to enjoy your beautiful preserves. Use the step-by-step checklist to safely preserve each delicious batch, leaving you with just enough jars to enjoy at home plus a little extra for sharing.

Перевод инструкции от Google


скачать с Turbobit.net

скачать с Dfiles.ru

скачать с Rusfolder.com

Название: The Canning Kitchen: 101 Simple Small Batch Recipes Автор: Amy Bronee Издательство: Penguin Canada Год: 2015 ISBN-10: 0143191314 Язык: британский Формат: pdf Размер: 9,2 mb Страниц: 256 A modern take on a beloved tradition The Canning Kitchen blends the traditions of home preserving with the tastes of the modern home cook with 101 simple, small batch recipes and vivid photography. Fill jars with canning classics such as Strawberry Rhubarb Jam and Crunchy Dill Pickles, and discover new classics like Salted Caramel Pear Butter, Bing Cherry Barbecue Sauce, and Sweet Thai Chili Chutney. With fresh ideas for every season, you’ll want to keep your canning pot handy year-round to make delicious jams, jellies, marmalades, pickles, relishes, chutneys, sweet and savory sauces, and jars of homemade pantry favourites. In addition to year-round recipes, The Canning Kitchen includes all the basics you’ll need to get started. Boost your canning confidence with straight-forward answers to common preserving questions and find out about the canning tools you need, many of which you may already have in your kitchen. Get tips on choosing seasonal ingredients and fresh ideas on how to enjoy your beautiful preserves. Use the step-by-step checklist to safely preserve each delicious batch, leaving you with just enough jars to enjoy at home plus a little extra for sharing. Перевод инструкции от Google Современный взор на любимого традиции Консервирование Кухни соединяет традиции дома с сохранением со вкусами современного дома кулинара с 101 обычных рецептов мелкосерийном и ясный фото. Заполните банки с консервной классиков, таковых, как клубника Ревень Jam и хрустящим укропа соленья, и открыть для себя новейшие классики как Соленая Карамель Pear масло, Бинг Черри Барбекю соусом и сладостный тайландский чили чатни. Со свежими идеями для каждого сезона, вы желаете, чтоб ваш консервирование горшок удачный круглый год, чтоб сделать аппетитные джемы, желе, мармелад, огурцы, вкушает, чатни, сладостные и соленые соусы, и банки рукодельные кладовая избранное. В добавление к круглогодичной рецепты, Консервирование Кухни включает в себя все базы вы обязаны будете начать. Повысьте уверенность консервный с прямой вперед ответы на общие вопросцы, берегущих и выяснить о консервных приборы, нужные, почти все из которых вы, вероятно, теснее есть в вашей кухне. Получить советы по выбору сезонных ингредиентов и новых идей о том, как наслаждаться благовидными консервы. Используйте шаг за шагом контрольный перечень, чтоб безопасно сохранить каждый аппетитный партию, оставив вас с лишь довольно банок, чтоб насладиться у себя дома плюс немножко больше для общего применения. скачать с Turbobit.net скачать с Dfiles.ru скачать с Rusfolder.com

Похожие статьи

Оставить комментарий

ВАША РЕКЛАМА


ДОБАВИТЬ БАННЕР
  «Прикоснись к тайнам настоящего и будущего,а также лечение народными способами и не традиционной медициной и многое полезное для вашего благополучия...»