Knife Skills: An Illustrated Kitchen Guide to Using the Right Knife the Right Way
Название: Knife Skills: An Illustrated Kitchen Guide to Using the Right Knife the Right Way
Автор: Bill Collins
Издательство: Storey Publishing
Год: 2014
ISBN-10: 1612123791
Язык: британский
Формат:pdf
Размер: 4,87 mb
Страниц: 112 в бум. варианте
Good kGood knife skills are key to feeling confident and comfortable in the kitchen. Chef Bill Collins shows you how to choose knives that will feel good in the hand, and then he shows you exactly how to slice, chop, peel, bone, and dice with ease. The clear step-by-step instructions and illustrations also show you how to cut and carve seafood, poultry, meats, fruits, and vegetables. Includes information on using other sharp kitchen tools, including microplanes and graters, scissors, vegetable peelers, and mandolins.nife skills make working in a kitchen a pleasure. Personal chef and cooking instructor Bill Collins describes the knives you need(plus a few that are just fun to have)and how to shop and care for them. Every knife has its purpose, and Chef Bill explains how to use each one safely and effectively, from hulling strawberries with a paring knife to smoothly slicing scallions with a chef's knife. Recipes designated to help you practice various knife skills give you the opportunity to perfect every technique.
About the Author
Bill Collins is the author of Making & Using Caramel, How to Make Chocolate Candies, Knife Skills, and Making & Using Vinegar. A graduate of the Cambridge School of Culinary Arts, he cooked at the old Ritz-Carlton Hotel in Boston and directed new product development at Harbor Sweets(Salem, Massachusetts)prior to establishing Chef Bill, Inc., in 2001. He has been a professional chef, a personal chef, a food industry consultant, and a cooking instructor, giving classes everywhere from community colleges to Whole Foods to Stonewall Kitchen. As Chef Bill, he has written newspaper columns on kitchen skills, and he maintains a blog at www.chefbill.com. He lives in Pelham, Massachusetts.
Перевод аннотации от Google
Хороший ножик навыки являются ключевыми, чтоб ощущать уверенно и уютно в столовой. Шеф-повар Билл Коллинз указывает Вам, как выбрать ножики, которые будут ощущать себя превосходно в руке, и позже он указывает Вам, как конкретно порезать, измельчить, корки, кости, и кости с легкостью. Четкие пошаговые аннотации и иллюстрации также демонстрируют вам, как резать и разделывать морепродукты, птица, мясо, плоды и овощные культуры.
Хороший ножик навыки делают работу в столовой в наслаждение. Личного кулинара и приготовление еды инструктором Билл Коллинз обрисовывает ножей нужно(плюс некие, которые просто забавно)и как ходить по магазинам и ухаживать за ими. Каждый ножик имеет свое предназначение, и шеф-повар Билл изъясняет, как применять любой из их безопасно и отлично, от шелушения клубнику с ножик плавненько вырезки зеленоватого лука с шеф-нож. Рецепты места, чтоб посодействовать вам практиковать разные навыки ножевого отдать вам возможность образцово каждый способ.
Об творце
Билл Коллинз является творцом и внедрением карамели, как приготовить шоколадные конфеты, ножик навыки, и что делает и с поддержкою уксуса. Воспитанник Кембриджской школы кулинарного искусства, он приготовленный в ветхом "Ритц-Карлтон" в Бостоне и ориентирована разработка новейшего продукта в гавани сладости(Салем, Массачусетс)до установления шеф-повар Билл, Инк., в 2001 году. Он был проф кулинар, собственный шеф-повар, консультант по вопросцам промышленности кормления и приготовления инструктор, давая классы везде из местных колледжей для целостных товаров Обструкцию кухня. Как шеф-повар Билл, он Автор газетных колонок в столовой навыки, и он ведет блог по адресу www.chefbill.com. Он живет в Пелхэм, штат Массачусетс.
Хороший ножик навыки делают работу в столовой в наслаждение. Личного кулинара и приготовление еды инструктором Билл Коллинз обрисовывает ножей нужно(плюс некие, которые просто забавно)и как ходить по магазинам и ухаживать за ими. Каждый ножик имеет свое предназначение, и шеф-повар Билл изъясняет, как применять любой из их безопасно и отлично, от шелушения клубнику с ножик плавненько вырезки зеленоватого лука с шеф-нож. Рецепты места, чтоб посодействовать вам практиковать разные навыки ножевого отдать вам возможность образцово каждый способ.
Об творце
Билл Коллинз является творцом и внедрением карамели, как приготовить шоколадные конфеты, ножик навыки, и что делает и с поддержкою уксуса. Воспитанник Кембриджской школы кулинарного искусства, он приготовленный в ветхом "Ритц-Карлтон" в Бостоне и ориентирована разработка новейшего продукта в гавани сладости(Салем, Массачусетс)до установления шеф-повар Билл, Инк., в 2001 году. Он был проф кулинар, собственный шеф-повар, консультант по вопросцам промышленности кормления и приготовления инструктор, давая классы везде из местных колледжей для целостных товаров Обструкцию кухня. Как шеф-повар Билл, он Автор газетных колонок в столовой навыки, и он ведет блог по адресу www.chefbill.com. Он живет в Пелхэм, штат Массачусетс.
Скачать с dfiles.ru
Скачать с turbobit.net
скачать с Rusfolder.com
Название: Knife Skills: An Illustrated Kitchen Guide to Using the Right Knife the Right Way Автор: Bill Collins Издательство: Storey Publishing Год: 2014 ISBN-10: 1612123791 Язык: британский Формат:pdf Размер: 4,87 mb Страниц: 112 в бум. варианте Good kGood knife skills are key to feeling confident and comfortable in the kitchen. Chef Bill Collins shows you how to choose knives that will feel good in the hand, and then he shows you exactly how to slice, chop, peel, bone, and dice with ease. The clear step-by-step instructions and illustrations also show you how to cut and carve seafood, poultry, meats, fruits, and vegetables. Includes information on using other sharp kitchen tools, including microplanes and graters, scissors, vegetable peelers, and mandolins.nife skills make working in a kitchen a pleasure. Personal chef and cooking instructor Bill Collins describes the knives you need(plus a few that are just fun to have)and how to shop and care for them. Every knife has its purpose, and Chef Bill explains how to use each one safely and effectively, from hulling strawberries with a paring knife to smoothly slicing scallions with a chef's knife. Recipes designated to help you practice various knife skills give you the opportunity to perfect every technique. About the Author Bill Collins is the author of Making