Bitter: A Taste Of The World’s Most Dangerous Flavor, With Recipes
Навигация: Женскими глазами » Эзотерика » Bitter: A Taste Of The World’s Most Dangerous Flavor, With Recipes

Bitter: A Taste Of The World’s Most Dangerous Flavor, With Recipes

Bitter: A Taste Of The World’s Most Dangerous Flavor, With Recipes
Bitter: A Taste Of The World’s Most Dangerous Flavor, With Recipes

Название:Bitter: A Taste Of The World’s Most Dangerous Flavor, With Recipes
Автор:Jennifer McLagan
Издательство:Ten Speed Press
Год:2014
ISBN-10:160774516X
Язык:английский
Формат:epub
Размер:17,09 mb
Страниц:272 в бум. варианте
The champion of uncelebrated foods including fat, offal, and bones, Jennifer McLagan turns her attention to a fascinating, underappreciated, and trending topic: bitterness.
What do coffee, IPA beer, dark chocolate, and radicchio all have in common?They’re bitter. While some culinary cultures, such as in Italy and parts of Asia, have an inherent appreciation for bitter flavors(think Campari and Chinese bitter melon), little attention has been given to bitterness in North America: we’re much more likely to reach for salty or sweet. However, with a surge in the popularity of craft beers; dark chocolate; coffee; greens like arugula, dandelion, radicchio, and frise; high-quality olive oil; and cocktails made with Campari and absinthe—all foods and drinks with elements of bitterness—bitter is finally getting its due.
In this deep and fascinating exploration of bitter through science, culture, history, and сто deliciously idiosyncratic recipes—like Cardoon Beef Tagine, White Asparagus with Blood Orange Sauce, and Campari Granita—award-winning author Jennifer McLagan makes a case for this misunderstood flavor and explains how adding a touch of bitter to a dish creates an exciting taste dimension that will bring your cooking to life.

перевод инструкции от google


скачать с Dfiles.ru

скачать с Turbobit.net

скачать с Rusfolder.com

Название:Bitter: A Taste Of The World’s Most Dangerous Flavor, With Recipes Автор:Jennifer McLagan Издательство:Ten Speed Press Год:2014 ISBN-10:160774516X Язык:английский Формат:epub Размер:17,09 mb Страниц:272 в бум. варианте The champion of uncelebrated foods including fat, offal, and bones, Jennifer McLagan turns her attention to a fascinating, underappreciated, and trending topic: bitterness. What do coffee, IPA beer, dark chocolate, and radicchio all have in common?They’re bitter. While some culinary cultures, such as in Italy and parts of Asia, have an inherent appreciation for bitter flavors(think Campari and Chinese bitter melon), little attention has been given to bitterness in North America: we’re much more likely to reach for salty or sweet. However, with a surge in the popularity of craft beers; dark chocolate; coffee; greens like arugula, dandelion, radicchio, and frise; high-quality olive oil; and cocktails made with Campari and absinthe—all foods and drinks with elements of bitterness—bitter is finally getting its due. In this deep and fascinating exploration of bitter through science, culture, history, and сто deliciously idiosyncratic recipes—like Cardoon Beef Tagine, White Asparagus with Blood Orange Sauce, and Campari Granita—award-winning author Jennifer McLagan makes a case for this misunderstood flavor and explains how adding a touch of bitter to a dish creates an exciting taste dimension that will bring your cooking to life. перевод инструкции от google Чемпион непразднуемый пищевых товаров, включая жир, субпродукты, и кости, Дженнифер McLagan превращает ее внимание к интересной, недооцененным, и простирания тему: горечь. Что делать кофе, пиво, IPA черный шоколад, и Радиккио у всех есть общего?Они горько. В то время как некие кулинарные культуры, к примеру, в Италии и в неких долях Азии, имеют неотъемлемое благодарность за горьковатого вкусов(мыслю, Кампари и китайский горьковатая дыня), малюсенько внимания было уделено горечи в Северной Америке: мы еще наиболее возможно, чтоб добиться соленая либо сладостная. Тем не наименее, с всплеском репутации ремесленных пива; черный шоколад; кофе; зелень, как рукколой, одуванчика, радиккио и frise; высочайшее качество оливкового масла; и коктейли, изготовленные с Campari и абсента-всех товаров кормления и напитков с элементами горечь горько-наконец получает подабающее. В данной глубочайшей и интересной исследования горьковатый с поддержкою науки, культуры, истории и сто аппетитно необыкновенный рецепты-как Cardoon говядины Tagine, белоснежной спаржей с апельсиновым соусом крови, и Кампари Гранита-наградами создатель Дженнифер McLagan делает вариант для этого непонятого вкус и изъясняет, как прибавление прикосновение горьковатый блюдо восоздает захватывающее измерение вкус, который принесет приготовления еды для проживания. скачать с Dfiles.ru скачать с Turbobit.net скачать с Rusfolder.com

Похожие статьи

Оставить комментарий

ВАША РЕКЛАМА


ДОБАВИТЬ БАННЕР
  «Прикоснись к тайнам настоящего и будущего,а также лечение народными способами и не традиционной медициной и многое полезное для вашего благополучия...»