Ripailles: Traditional French Cuisine
Название:Ripailles: Traditional French Cuisine
Автор:Stephane Reynaud
Издательство:Murdoch Books
Год:2015
ISBN-10:1743366329
Язык:английский
Формат:pdf
Размер:51 mb
Страниц:480 в бум. варианте
Parisian chef Stphane Reynaud writes beautiful recipes that stretch from simple home cooking to fanciful dishes. In Ripailles French for Feasts he presents the best of the French kitchen and delves into the very roots of French cuisine. Ripailles is gorgeously designed and is bursting with photographs and whimsical illustrations. More than just a cookbook, its a treasure to adore. Key points: 299 recipes with over 250 images; interspersed with wonderful cultural information of French regions; best-selling author of Pork & Sons, winner of the 2006 French Cookbook Award
перевод инструкции от google
Парижский шеф-повар Стефан Рейно пишет великолепные рецепты, которые простираются от обычного семейного приготовления, чтоб необыкновенных блюд. В Ripailles французский для праздничков он представляет лучшее из французской кухни и возится в самых корней французской кухни. Ripailles будет прекрасно разработан и разрыва с фото и необыкновенными иллюстрациями. Больше, чем просто поваренная книжка, ее сокровище почитаю. Ключевые моменты: 299 рецепты с наиболее чем 250 изображений; перемежаются с великолепным культурной инфы французских регионов; создатель бестселлеров свинины и сыновья, фаворит 2006 французской премии Cookbook
скачать с Dfiles.ru
скачать с Turbobit.net
скачать с Rusfolder.com
Название:Ripailles: Traditional French Cuisine Автор:Stephane Reynaud Издательство:Murdoch Books Год:2015 ISBN-10:1743366329 Язык:английский Формат:pdf Размер:51 mb Страниц:480 в бум. варианте Parisian chef Stphane Reynaud writes beautiful recipes that stretch from simple home cooking to fanciful dishes. In Ripailles French for Feasts he presents the best of the French kitchen and delves into the very roots of French cuisine. Ripailles is gorgeously designed and is bursting with photographs and whimsical illustrations. More than just a cookbook, its a treasure to adore. Key points: 299 recipes with over 250 images; interspersed with wonderful cultural information of French regions; best-selling author of Pork